Nederland Top 10 toeristische attracties

U wilt een dagje uit in eigen land. Dat kan. Nederland heeft meer te bieden dan u denkt.

Op deze site vindt u de top 10 toeristische attracties van Nederland. Daarnaast proberen wij u tips te geven over anderen dagtrips of evenementen.

maandag 17 oktober 2011

Nederland toeristische attractie # 9 De Efteling

De Efteling staat op nummer 9 in onze Top 10 Nederland toeristische attracties. Het bekendste pretpark van Nederland heeft in de jaren een scala aan attracties opgebouwd welke voor jong en oud een leuke dag uit is.

Voor de echte trill-seekers onder ons, zijn de attracties Joris en de Draak, de Vliegende Hollander, de Vogel Rok en natuurlijk de aloude Python een must om in te gaan. Wanneer u niet hard wilt gaan, maar toch van spanning houdt, dan zullen in Villa Volta uw zintuigen op z'n kop gezet worden. Indien u van de wat rustigere attracties houdt of op stap bent met kinderen, dan kunt u heerlijk wegdromen in Droomvlucht of een tocht maken in de Fata Morgana. Wanneer u op stap bent met de kleinste kinderen, dan is een bezoek aan het sprookjesbos en het Carnifal Festival natuurlijk altijd leuk. De oude stoomcarrousel mag zeker niet missen in uw bezoek. Het is dan niet de meest spectaculaire attractie, maar wel de oudste attractie in het park (meer dan 100 jaar).


Welke attractie u ook zoekt. In de Efteling zult u zeker atttracties vinden die bij u passen.
Veel plezier met de nummer 9 in onze Nederland Top 10 toeristische attracties, De Efteling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten